„ERMi ehe“ võitis II auhinna
Esmaspäev, 13. juuni 2016
Muuseum üllatas Pärnus lihasõpru
Pärnu Hea Toidu Festivalil Grillfest 2016 toimunud Eesti rahva barbeque võistlusel võitis ERMi võistkond ERMi ehe kõigis lihakategooriates. 1. koht saavutati nii kana-, ribi- kui ka üllatusvoorus - sea põse küpsetamises. Üldarvestuses jäädi napilt teisele kohale.
ERM tutvustas toidufestivalil muuseumi tulevast köögipoolt (restoran ja kohvik), samuti välialale kavandatud vaba aja veetmise võimalusi. Grillfestil esitletud ja originaalse küpsetusaparaadi eripreemia saanud ERMi küpsetusahjud, mis rahva poolt hellitavalt veimevakkadeks ristiti, asuvad tulevikus küpsetama teemapargi piknikualal Raadil.
ERM on kuulutanud külastajatele hea kõhutäie kindlustamiseks välja riigihanke (vt lähemalt https://riigihanked.riik.ee/register/hange/174086) , milles ootdatakse osalema ühtviisi kodumaiseid väike- ja suurtootjaid, et tulevane Eesti köök ERMis saaks olla eesti toidu pakkujana oma nime vääriline.